مواد لازم برای تهیه شیرینی گیسو :

آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه ۲۰ گرم
آب ۵ قاشق غذاخوری
شکر به مقدار کم
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱

طرز تهیه شیرینی گیسو :

آرد را در یک ظرف الک کرده و در وسط آن یک گودال ایجاد کنید. سپس، خمیر مایه، آب، شیر، کره و شکر را اضافه نموده و هم بزنید. حال کمی آرد روی آن بپاشید و درب ظرف را بسته و ۱۰ دقیقه در محلی گرم نگه دارید. پس از استراحت خمیر، روی تخته کار کمی آرد بپاشید و آن را خوب ورز دهید.

سپس آن را به ۸ قطعه مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را هم سه قسمت کرده و آن ها را به شکل فتیله های ۱۵ سانتی متری در آورید. هر سه فتیله را با هم به شکل گیس ببافید و روی یک سینی که کف آن را با کاغذ مخصوص پوشانده اید، بچینید. گیسوها را ۳۰ دقیقه به حال خود بگذارید و سپس، در این مدت فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد آماده کنید. زرده تخم مرغ را خوب زده و با برس مخصوص شیرینی پزی روی گیسوها بمالید. در نهایت سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کیک پخته و طلایی رنگ شود.


cakenet شیرینی ,دقیقه ,تهیه شیرینی گیسو  منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد از اینترنت ، کسب و کار اینترنتی ، تجارت الکترونیک دانلود آهنگ ستاره شناسی سپهر میرزایی متخصص تغذیه اولين و بزرگترين پايگاه خبري بايع كلا نيوز Bioshop فروشگاه مگس